Köszöntünk Téged a JustHealthy blogján!

Úgy döntöttünk, hogy rendszeresen vagy éppen rendszertelenül olyan bejegyzéseket fogunk Veled megosztani, amelyek a táplálkozással kapcsolatos témákban hasznos információkat szolgáltatnak.

Meggyőződésünk, hogy minden a táplálkozásnál kezdődik.

Ahhoz, hogy a szervezeted kiegyensúlyozottan működjön, hogy helyt állj a mindennapi teendők során, és minőségi életet tudj élni a szervezetednek ételre = tápanyagokra van szüksége. Ha nagyon sablonosak szeretnénk lenni, akkor a legelterjedtebb marketing kifejezéssel élnénk, hogy majd mi segítünk Neked.

A JustHealthy mögött ennél sokkal, de sokkal több van. Tudod, mi azért választottuk ezt az utat, hogy rávezessünk Téged arra, hogyan tudod biztosítani szervezeted szükségleteit egyszerű és hétköznapi nyersanyagokból. Biztosan már Te is kerültél ellentmondásos helyzetben az egészségesnek titulált élelmiszerekkel kapcsolatban. Rámutatunk arra, hogy melyek azok az élelmiszerek, amelyek fogyasztása gyakrabban, másoké ritkábban ajánlott.

A célunk, hogy a számodra összeállított étrendek egy hosszú távú rendszert vigyenek a mindennapjaidba és ezáltal Te megtanulj helyesen táplálkozni.

Most mondhatnánk azt, hogy ez a világ legegyszerűbb dolga, de nem fogjuk! Az lesz majd, de nem az első pár napban, hiszen minden, ami más és változást jelent az kicsit nehéz az elején. Nem így van? Egy percig se aggódj, hozzánk bármikor, bármilyen kérdéssel fordulhatsz. Mi folyamatosan motiválunk és támogatunk Téged!

Amikor Te már teljes mértékben boldogulsz egyedül, ez akkor sincs másként. Mi egy hónap, egy év vagy akár öt év múlva is kíváncsiak vagyunk hogylétedre.

Tarts velünk Te is!

Kürthy Andrea, dietetikus–