Szolgáltatások

Testsúlycsökkentés JustHealthy

Testsúlycsökkentő étrend - Fogyni szeretnék

Közös célunk, hogy a testtömeget és a testzsír többletet a kívánatos, normál értékekre faragjuk.  Ezt mértékletes, kiegyensúlyozott, változatos és egyénre szabott étrenddel valósítjuk meg. Koplalás nélkül és „fogyókúramentesen”.

Testsúlynövelő étrend - Hízni szeretnék

Abban az esetben, ha hosszú távon szervezetünket nem juttatjuk elegendő jó minőségű és mennyiségű energiához vagy több energiát adunk le, akkor a szervezetünkben hiányállapotok alakulhatnak ki. A megnyilvánulási formája a lesoványodás, majd alultápláltság. Ennek számos okozati tényezője lehet, pl. táplálkozási zavarok, elhúzódó betegség, baleset, műtét.
Egészségügyi konzultáció

Egészségügyi konzultáció - Betegségem étrendje

Az egészségügyi szakkonzultáció olyan egyének számára ajánlott, akik életét valamilyen betegség nehezíti, pl. cukorbetegség, gyomor-, és bélrendszeri betegségek, szív-, és érrendszeri betegségek, stb.
Gyermek konzultáció

Gyermektáplálkozás - gyermekem étrendje

A már gyermekkorban bevezetett kiegyensúlyozott és mértékletes táplálkozás biztosítja gyermeke számára a harmonikus testi és mentális fejlődést, növeli a szervezet ellenálló képességét, illetve betegség esetén gyorsítja a gyógyulás folyamatát.
Konzultáció sportolóknak

Sporttáplálkozás

Az egészséges sporttáplálkozás nemcsak a versenysportot űzők, de a szabadidő sportolók számára is nélkülözhetetlen. A kiegyensúlyozott és helyes táplálékbevitel mennyiségi és minőségi jelentése sportáganként, időszakonként, nemenként, edzés aktivitásonként változó.
Cukorbetegeknek

Cukorbetegek étrendje

Ételallergiám van

Ételallergiám étrendje