Eleged van a mindenféle „jojós” diétákból és korlátozó étkezési tervekből, amelyek rossz érzéshez, bűntudathoz, hiányérzethez és rendszertelen szokásokhoz vetnek?
Ha válaszod „IGEN”
Akkor ideje kipróbálni egy intelligens megközelítést, amely a kiegyensúlyozott és tápláló ételeket részesíti előnyben, nem pedig az ideiglenes megoldásokat vagy a divatos diétákat.

Az intelligens SMART étrend lényege, hogy fenntartható és reális változtatásokat hajtson végre étkezési szokásaiban.

Ez azt jelenti, hogy a teljes és minimálisan feldolgozott élelmiszerekre kell összpontosítani, mint például: sovány fehérjék, gyümölcsök, zöldségek, teljes kiőrlésű gabonák és egészséges zsírok. Ezek az élelmiszercsoportok olyan alapvető tápanyagokat és vitaminokat biztosítanak, amelyekre szervezetének a legjobb működéséhez szüksége van.

Ezenkívül a SMART étrend ösztönzi az adagok szabályozását és a tudatos étkezést. Ha ráhangolódsz tested éhség- és teltségérzetére, elkerülheted a túlevést, és bűntudat nélkül hódolhatsz az alkalmi finomságoknak.

Ami igazán egyedivé teszi az a személyre szabott megközelítés
Egy regisztrált dietetikus személyre szabja számodra a SMART étrendeta TE konkrét igényeidhez és céljaidhoz, függetlenül attól,hogy krónikus betegséget szeretnél kezelni, fogyni, vagy sportteljesítményedet szeretnéd javítani.

„Kutatások kimutatták, hogy a SMART étrendnek számos egészségügyi előnye lehet. Csökkentheti a krónikus betegségek, például a szívbetegség, cukorbetegség és bizonyos ráktípusok kockázatát. Javíthatja a hangulatot, az energiaszintet és a kognitív funkciókat is.”

Akkor miért ne próbálhatnál ki egy okos diétát?
A kiegyensúlyozott és tápláló étkezésre, az adagszabályozásra és a személyre szabott megközelítésre helyezi a hangsúlyt, így ez egy okos választás egészséged és jóléted érdekében.

A program menete

Táplálkozási anamnézis felvétele

A táplálkozási anamnézis képet ad a jelenlegi táplálkozási szokásokról, bevásárlási szokásokról, felhasznált élelmiszerek skálájáról, alkalmazott ételkészítési technológiákról.
Testösszetétel felmérése: testtömeg, testzsír, BMI, BMR, zsigeri zsír, derék és csípő körfogat

Étrendi napló kielemzése

Az étrendi napló a dietetikai diagnosztika fontos része. Az Ön által rögzített 3 napi étkezés feltárja az esetleges „hibákat”.

Személyre szabott étrend

A program 5 hetes személyre szabott étrendet tartalmaz, amelyet minden héten a megegyezett konzultáción nyújtunk át.

Folyamatos kontroll és konzultáció

A nap 24 órájában a rendelkezésére állunk kérdéseit illetően.

Rólunk mondták...

INGYENES KONZULTÁCIÓ

További információért lépjen velünk kapcsolatba!