Testsúlycsökkentő étrend

A testsúlycsökkentés nemcsak esztétikai okokból indokolt, mivel az elhízás és a túlsúly számos egészséget károsító tényezőt, tehát betegséget vonzhat magával. Az elhízás következményeként szív-, és érrendszeri megbetegedések, anyagcsere-betegségek és különböző ízületi megbetegedések (köszvény, ízületi gyulladás) jelentkezhetnek.

A közös célunk, hogy a testtömeget és a testzsír többletet a kívánatos, normál értékekre faragjuk.  Ezt mértékletes, kiegyensúlyozott, változatos és egyénre szabott étrenddel valósítjuk meg. Koplalás nélkül és „fogyókúramentesen”. Az egyénre szabott étrend azért kiemelkedően fontos, mivel az alapját a mindennap használt és egészséges élelmiszerek, nyersanyagok fogják képezni. Természetesen az étrendből a megfelelően elkészített kedvenc ételek és fogások sem hiányozhatnak. Az étrendek célja, hogy az ún. helytelen szokásokat korrigálja és az elhangzott útmutatás alapján egy jobb, egészségesebb táplálkozási szokást applikálj az életedbe.

Mint minden tevékenység és program alappillére az ELHATÁROZÁS, amely elengedhetetlen. Segítünk a reális célok kitűzésében és megvalósításában.

Amit kínálunk számodra:

Táplálkozási anamnézis felvétele

A táplálkozási anamnézis képet ad a jelenlegi táplálkozási szokásokról, bevásárlási szokásokról, felhasznált élelmiszerek skálájáról, alkalmazott ételkészítési technológiákról.
Testösszetétel felmérése: testtömeg, testzsír, BMI, BMR, zsigeri zsír, derék és csípő körfogat

Étrendi napló kielemzése

Az étrendi napló a dietetikai diagnosztika fontos része. Az általad rögzített 3 napi étkezés feltárja az esetleges „hibákat”.

Első heti személyre szabott étrend

A program 5 hetes személyre szabott étrendet tartalmaz, amelyet minden héten a megegyezett konzultáción nyújtunk át.

Folyamatos kontroll és konzultáció

A nap 24 órájában a rendelkezésére állunk felmerülő kérdéseid illetően.

Rólunk mondták...

INGYENES KONZULTÁCIÓ

További információért lépjen velünk kapcsolatba!