FILOZÓFIÁNK
“Együtt az egészségért”

Az egészség a legnagyobb érték, ebben mindannyian egyetértünk a világon, attól függetlenül, hogy hol élünk vagy mit a véleményünk más dolgokról. Egyre több civilizációs betegséggel küzdünk, amelyek nagyrésze éppen a táplálkozásra vezethető vissza. Emellett egyre tovább élünk, vagyis ezek a problémák egyre hosszabb ideig vannak velünk. Itt lép be a dietetikus felelőssége, hogy minél többekhez juttassa el az egészséges, ugyanakkor teljes élet lehetőségét.

Hisszük és valljuk, hogy egy kiegyensúlyozott étrend nem áll közéd és a finom ételek közé. Igenis, lehet élvezni az ízeket úgy is, hogy közben egészségesen étkezünk! Fontos számunkra, hogy ízletes és igényes receptekkel lássuk el azokat, akik minket választanak, amelyek alapanyagai mindenki számára elérhetőek. Tesszük mindezt a Csallóköz szívében közérthetően, magyarul.

JustHealthy

Kik vagyunk mi?

Kürthy Andrea

dietetikus

JustHealthy

Annak érdemes dietetikusainkhoz fordulni, aki…

  • Tapasztalt szakember segítségére szeretne támaszkodni a testtömegcsökkentés megvalósításában, vagy egy betegség alatti étrend kialakításában.
  • Megelégelte a “divatdiéták” átmeneti és látszólagos eredményeit.
  • A helytelen táplálkozási javaslatokkal szemben az egészséges étkezési szokások kialakítására szeretne koncentrálni.
  • Szeretné megelőzni és elkerülni a táplálkozással kapcsolatos betegségek, vagy a családban előforduló örökletes betegségek kialakulását, mint például a szív- és érrendszeri betegségek, elhízás, cukorbetegség, emésztőrendszeri megbetegedések.
  • Gyakorlati praktikákkal, illetve ételkészítési fortélyokkal szeretne gazdagodni, hogy saját magát és családját egészséges ételekkel táplálhassa.
  • Szeretné megismerni, mit jelentenek az élelmiszerek címkéjén feltüntetett információk, és szeretne tisztában lenni az élelmiszerek összetételével.
JustHealthy

Rólunk mondták...

Egy ideje már megérett az elhatározás, hogy egy év leteltével megköszönöm hozzáértő segítséged, és elbúcsúzom tőled, mint dietetikustól. Remélem, ettől a barátságunk megmarad. Köszönöm a sok-sok segítséget, lelki támogatást, és receptet. Természetesen továbbra is az étrendet követem! Ezen kívül továbbra is ajánlani foglak fogyni és egészséges életmódra vágyó ismerőseimnek. Nagyon örülök, hogy megismertelek, kívánom, hogy töretlen energiával tudd tovább építeni, amit elkezdtél, és kívánok sok elégedett ügyfelet!

S. Éva

Pár mondattal: családias környezet, professzionális hozzáállás, rugalmasság, étrend, ahogyan én szeretem. Ja! Legfontosabbat kihagytam -10kg! és egy új barátság kezdete - NEKEM EZT JELENTI A JUSTHEALTHY!

B. Erika

Nagy köszönettel tartozom Kürthy Andreának (JustHealthy) a 15 héten keresztül nyújtott támogatásáért, segítségéért. 2018. januárjában komoly emésztési problémákkal fordultam Andreához, aki már első beszélgetésünk során bizonyította elhivatottságát és szakértelmét. A segítségét kértem egy személyre szabott étrend elkészítésében. Minden igényemnek megfelelően összeállított, finomabbnál finomabb ételeket tartalmazó étrendeket és hozzá tartozó recepteket kaptam 15 héten keresztül, melyek segítségével megszűntek emésztési - és gyomorproblémáim valamint nagyszerű eredményeket értem el a mérések során. Az étrendeken és recepteken kívül bármikor, bármilyen kérdéssel fordulhattam hozzá, s ő is gyakran érdeklődött hogylétemről. Szívből ajánlom mindenkinek, aki valamilyen emésztési vagy súlyproblémákkal küszködik. A szakértői segítség a legfontosabb, ha valaki úgy dönt, hogy az egészségének megőrzése az elsődleges számára. Köszönöm.

T. Bea

Talán még tavaly nyáron futólag kérdezgettem az Andit, hogy hogyan is működik ez az egész, de valahogy akkor nem tudtam rászedni magam, míg végül december végén megtörtént az első konzultáció, január elejével pedig elkezdtem az életmódváltást, 10 hét alatt 10 kgt sikerült lefogynom, ami az ő segítsége nélkül nem ment volna, mindig fordulhattam/fordulhatok hozzá bizalommal a konzultációkon kívül is. Én csak ajánlani tudom!

F. Annamária

Andrea Kürthy, KÖSZÖNÖM! 21 héttel ezelőtt kértem Andi segítségét, amikor már teljesen tanácstalan voltam a hónapok óta tartó fejfájások, az állandó magas vérnyomás és a nyugtalanság, álmatlanság miatt. Amikor az ember fia szinte állandó stressznek van kitéve, természetes, hogy a test reagál rá. Andreában láttam a segítséget, tudtam, hogy életmódváltás kell! Nem akartam gyógyszereket szedni a vérnyomásra, éreztem, hogy nálam a hiba a rendszertelen evészet miatt, a gyorsan bekapok valamit stílussal van. Már a legelső beszélgetésünk után jobban éreztem magam, mert komoly szakmai tudással, odafigyeléssel és jó tanácsokkal szembesültem, éreztem, hogy jó kezekben vagyok! Most, 4 és fél hónap után már kijelenthetem, hogy jól döntöttem! Magas vérnyomásnak nyoma sincs, sikerült kilókat is leadnom, vérvétel eredményeim tökéletesek, mindez napi ötszöri étkezés mellett. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom Andreát, akár fogyni szeretne, akár valamilyen betegségben szenved....vagy ha csak jól akarja érezni magát!

K. Andrea
JustHealthy

Amire számíthatsz a konzultáció során:

  • Baráti hangulatú beszélgetés kényelmes, otthonos környezetben
  • A beszélgetés alatt megismerjük egészségügyi problémáidat, étkezési szokásaidat, és hogy milyen ételeket szeretsz, hogy a lehető legoptimálisabb diétát tudjuk összeállítani számodra
  • Elvégzünk egy komplex testösszetétel mérést is egy Inbody 270-es készüléken
  • Ezeknek az adatoknak a birtokában végül elkészítjük a személyre szabott étrendedet
Go top