Nagy Viktória

dietetikus

Nagy Viktória vagyok, dietetikus. Diplomámat 2014-ben a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem meg. Középiskolás évek alatt tudatosult bennem, hogy az egészséggel, az egészségre való neveléssel szeretnék foglalkozni. Az eltelt évek alatt, immáron 2 gyermekes család anyaként még fontosabbnak tartom az egészséges táplálkozásra való „nevelést”, mind egyénileg mind a családilag. Hisz az egészséges táplálkozás alapjait már kisgyermekkorban ki kell alakítani. Ebben is tudok és szeretnék segíteni mert gyermekünk egészsége a legnagyobb érték!

Megszerzett tudásommal és az eddig gyűjtött tapasztalatommal egészséges és beteg embereknek egyaránt tudok segíteni, eligazítást adni táplálkozásunk bonyolult világában.
Szakterületem amiben tudok Neked segíteni a cukorbetegség, PCOS, kismamák helyes táplálkozása, intoleranciák és allergiák, testsúlycsökkentés és növelés.
Tudásom folyatosan bővítem, jelenleg a hormonális egyensúly kapcsolatát tanulom a táplálkozással valamint a stressz okozta buktatókat a táplálkozásunkban.
Go top